top of page

La douce France  -  Normandië 

12/09 t.e.m 15/09

5 ELEMENTS XL RELAXWEEKEND

Yoga & beaucoup plus ! 

Kortbij & toch helemaal anders...

Een buitenkansje voor al wie op zoek is naar een rustgevende yogavakantie. Eventjes ontsnappen aan de dagdagelijkse routine, nieuwe plekjes ontdekken, lokale specialiteiten proeven of gewoon genieten van een goed boek, een duik in het zwembad, ontspanningsmassage.  Verhalen delen met gelijkgestemden & nieuwe belevenissen. 

 

Neem alle tijd voor jezelf gedurende dit extra lange magische yogaweekend.  Begin iedere ochtend met een energiegevende yogasessie in de mooie tuin & recupereer tijdens de relaxerende avondles.

 

6 yogalessen in totaal... 

Bij aankomst starten we met een openingscirkel of gezellige kennismaking gevolgd door een gentle Hatha-flow om het weekend in te zetten… De volgende dagen gaan we aan de slag met de

5 elementen uit de Chinese geneeskunde. Iedere sessie ligt de focus op een ander element; Aarde, Water, Hout, Metaal en Vuur. 

De 5 elementen zijn symbolen voor levensprocessen, bewegingstendensen en natuurlijke processen.  We implementeren een vleugje Chinese geneeskunde in onze yogasessies met als doel stroom van levensenergie te bevorderen.  Op deze manier herstellen we het evenwicht in ons lichaam & onze geest en creëren we balans & harmonie in ons leven.

Inclusief
*appartement met zithoek, volledig ingerichte keuken, badkamer met inloopdouche,
terras met uitzicht op de mooie tuin & zwembad
*double: kamer met 2 aparte bedden of single: kamer met 1 groot dubbel bed
*3 x uitgebreid ontbijt & koffie, thee, fruitsap
*Welkom-mocktail , thee & versnapering U Yoga bij aankomst
*2 x 60 min. yoga/ yoganidra per dag  (mogelijks 1 op unieke verrassingslocatie)
*geschenkje U Yoga

 

Optioneel
*vervoer (carpoolen mogelijk)  - 341 km +/-3u40 min (tolwegen)

*annulatie / reisbijstandsverzekering
*ontspanningsmassage
*paella avond ter plaatse (+/- 14 euro excl. drank)
*fruit de mer avond ter plaatse ( +/- 30 euro excl. drank )
*restaurantbezoekje


*uitstapjes :
-Veules-les-roses (7km) ligt aan zee en is door Les Plus Beaux Villages de France erkend als een van de mooiste dorpen van Frankrijk, hier kan je wandelen langs het kleinste riviertje van Frankrijk ( 1,1 km )
-Etretat (40km) is beroemd vanwege de witte krijtrotsen en bijzondere rotsformaties, het vormde een inspiratiebron voor talloze impressionistische kunstenaars
-Fécamp (20km) stad van de vissers, is aantrekkelijk vanwege zijn authentieke karakter en natuurlijke charme, een stad vol kunst en historie
-Dieppe (30km) het centrum staat bekend om de kleurrijke huizen en verder wordt het echt gezien als badplaats en is de haven erg bekend

Prijs per persoon
Op basis van dubbel = 275 euro per persoon  
Op basis van single = 410 euro per persoon 

8 plekjes !  

Reservatie wordt bevestigd bij betaling van het volledige bedrag.  Annulatie is niet mogelijk, naamswijziging kan wel doorgegeven worden.

De reis kan doorgaan vanaf 5 deelnemers.

Reserveren via mail UYoga7@gmail.com.  Meer info: 0479/38.71.63 (Ulrike) 

bottom of page